Domov > Novice > DOBRODELNI VEČER JE USPEL

9223730_origPretekli vikend je bil za nas izjemnega pomena, saj se je v Termah Zreče odvil 12. Dobrodelni večer Humanitarnega Lions kluba Konjice, katerega program je povezovala Valentina Pugelj, članica našega Leo kluba.

Večer ima poleg dobrodelnosti tudi slovesno noto, saj obeležimo obletnico ustanovitve Lions kluba Konjice in kot veleva naš običaj, na dogodku sprejmemo nove člane. Tako smo letos medse sprejeli dva nova člana, Veroniko Podgrajšek in Blaža Posinka, ki sta prisegla, da bosta delovala v duhu leoizma. Rok Slokar, tedanji predsednik našega Leo kluba, je v svojem govoru opomnil na vrednote, ki predstavljajo naš klub, so naše vodilo in motivacija za delo ter se z besedami: »Če hočeš od točke A do točke B, potrebuješ dobro ekipo!«, zahvalil članom za vso pomoč pri dosedanjem delu. Na dogodku je podelil dve priznanji, t. i. »Leo award of honor«, ki sta ju za preteklo delo prejeli Katja Mesarič in Mateja Vidner. Na dobrodelnem večeru smo pripravili tudi srečelov, za katerega smo imeli več kot 100 dobitkov. S tremi izdelki smo sodelovali tudi na dobrodelni dražbi Lions kluba Konjice.
Naš celoten izkupiček zbranih sredstev je na koncu večera znašal 1.600 €, namenjen pa bo subvencioniranju dela sredstev za šolo v naravi za otroke okoliških osnovnih šol, ki prihajajo iz socialno ogroženih družin.
Vsem, ki ste na kakršenkoli način pomagali pri organizaciji in izvedbi, se iskreno zahvaljujemo.